Després de la victòria i la derrota del Mestalla, toca dir, que si no hi ha sorpresa, doncs el Reus ja esta salvat. Per no fer-ho, el filial che, ho tindria que guanyar tot, mentre el Reus no sumar més de 9p. La temporada que ve, estarem de nou a divisió de bronze.

Aquesta temporada a casa, mai s'havia vist un gol en els primers 15' de joc, avui arribava el dia, Tobias a la sortida d'un córner, ha fet el 1er, el mateix portugues, ho intentava al 5' des de els 45m de camp, però el porter la refusava. L'Olot ho ha intentat amb xuts des de fora, però no ha mostrat la seva millor imatge i al 35' Muñoz, ha fet l'empat al marcador. Però per sort dels roig-i-negres, s'han tornat a ficar per davant al marcador, aquest cop, el gol el feia Alex.

A la represa, els garrotxins, ho seguien intentant i a l'hora de partit, han vist com el Reus es quedava amb un home menys. Se li ficava tot de cara, però avui Badia, que ha sigut titular, ha tingut pocs problemes sota pals. Els 30' que el Reus ha estat amb inferioritat, s'ha passat etern. Ja s'arribava al 90' i Granados ensenyava el cartell amb 4' més de partit i per sort, Alex rebia la pilota i davant del porter la col·locava per la dreta i donava tranquil·litat al Reus.

Amb la victòria el Reus gairebé s'assegura estar un any més a Segona B. A l'estadi avui han assistit uns 800 espectadors.

Gols:
1-0 min. 12 Tobias
1-1 min. 35 Muñoz
2-1 min. 41 Alex
3-1 min. 91 Alex