Abans del Nàstic, s'ha d'anar a Badalona, que son 3p. importants, per deixar de patir i poder somiar amb altres coses, per això ara és temps de centrar-nos amb el partit de diumenge, ja hi haurà temps després de pensar en altres partits.

El conjunt de Piti Belmonte, present en el passat partit a Reus, va perdre per 3-1 al camp del Nàstic, mentre el Reus guanyava per 3-1 a l'Olot. El Reus no podrà contar amb Socias per sanció, ja que va veure la vermella directe, mentre Marques, Jorge, Quesada i Cuellar estan lesionats.

En el partit d'anada, el resultat va ser d'empat a 0, el vent va ser el protagonista del partit i va fer que no es veies un gran encontre. La temporada passada, al camp del Centenari, el Badalona va guanyar per 2-1, on el Reus, es va veure perjudicat per un gol que li van anular, on el fora de joc no existia. L'any passat van anul·lar-li fins a 8 gols legals.

L'àrbitre del partit serà el sevillà Juan Peña Varela, on serà el primer partit que xiuli al grup 3 de 2b aquesta temporada.

El partit és disputarà diumenge a les 17h al camp del Centenari.