Quan acabi el partit, faltaran 10 jornades per completar la lliga regular, ara els equips és fan més forts, tenen més ganes d'aconseguir l'objectiu, i això fa que els partits es facin més complicats. Però la permanència s'ha de aconseguir el més aviat possible. Hi ha una dada, no gaire bona, i es que la temporada passada, a partir d'aquest tram de lliga és van complicar i molt les coses a Reus, guanyant 1 partit de 14.

L'Olímpic ve de perdre a Can Nàstic per 3-2, van aconseguir  cap girar el 1-0, però en els últims minuts, els tarragonins van remuntar l'encontre. El gol que els hi donava els 3p. van ser amb les mans.

El Reus, que no podrà contar amb Castarnado i Cuellar, lesionats i Agudo tornarà a ser dubte a últim moment. La passada jornada el Reus guanyava 1-0 a l'Ontinyent, amb un gol d'Asier.

En el partit d'anada el Reus va guanyar per 3-1, a partir d'aquell partit, Francis el porter dels següents 14 encontres en va disputar 14, i va estar 13 partits sense rebre cap gol, sol li va marcar el Madrid al Bernaveu. Però en lliga ha estat un total de 1249' sense encaixar cap gol. L'últim partit jugat a Xàtiva, va ser la temporada passada i va perdre el Reus per 2-1.

El partit és disputarà diumenge a les 16:30 a la Murta