No sóc d'anar atacar al rival abans d'un partit, m'agrada més parlar després del partit i si pot ser amb una cervesa millor, he vist varis comentaris del Nàstic, amenaçant, que els hi sembla un insult el preu de les entrades, ha donat per parlar molt! Molts d'ells es contradiuen del que parlaven fa uns mesos i parlen de coses on és totalment fals. És queixen de que li parli un anònim però el mateix s'amaga darrere l'anònim.

Fa dos anys, a l'afició del Reus, la van situar a preferent superior, tot un luxe, eh. Fent pagar un preu de 20€, si fan pagar un preu tan abusiu, esperes que tinguis una visió perfecta del camp, i que per veure la línia de banda no et tinguis que ficar a la barana i de peu, perquè assegut no la veus... Aquesta temporada, la situació ha estat en un córner "gàbia", on l'altre punta del camp no la veus, ja que el seu camp comparat amb el del Reus, és molt més gran, si més no fa, segons els tarragonins, pot ser el doble que el camp del Reus de llarg, perquè el nostre feu és tant petit... 

Tothom té dret a manifestar-se, a queixar-se d'alguna cosa que no està conforme. Els nastikers, per les xarxes socials, han dit que aniran a Reus, però és quedaran a fora del camp a animar al seu equip, i a part d'això amenacen en trencar el mobiliari... Una mica de seny, però imbècils hi ha a tot arreu.

Com diu aquell, cada u mana a casa seva i fa el que vol, més o menys és el que ha passat, segons es comenta, el Nàstic encara deu els diners de les entrades de la temporada passada. Josep Maria Andreu, deia que hi havia un pacte no escrit, on es tenia que mantenir el mateix preu, però en roda de premsa Francesc Sabaté, ha dit que no hi ha cap pacte.

Passant més cara al partit de diumenge, el conjunt grana va guanyar la passada jornada 3-0 al Constància, mentre el Reus perdia pel mateix resultat a Badalona.

En el partit d'anada el Reus va empatar a 2, gràcies a un gol d'Alex Lopez al temps de descomte. I l'últim partit disputat entre els dos a casa, va ser la temporada passada on el Reus va perdre per 0-2, al camp hi havia més de 4500 persones, on 1500 eren de Tarragona.

El partit es disputarà diumenge a les 17h am Municipal de Reus