Marc Sabate
Una altre derrota fora de casa i no se quantes en van ja seguides, estem gairebé salvats, però toca engrescar a l'afició per poder aconseguir altres objectius. Toca millorar i molt, ja que ja son varis partits on el Reus ha perdut per 3-0 i veient comentaris dels que han anat, la defensa ha fet gran part del resultat, almenys han ajudat al 1-0 i 2-0... Ara sí, ja és pot pensar amb el derbi.

Comença el partit, el Reus començava força bé, apropant-se a l'àrea de Marcos, però la pilota no ha entrat. En el 11' Abraham aprofitat l'error de la defensa i ha ficat la pilota dins per fer el 1er, poc després ho tornava a intentar el mateix Abraham, però Badía ha aturat la pilota. L'ocasió més clara del Reus, ha estat als peus d'Asier, però Marcos ha aturat en dos temps. I ja al temps de descompte, Folch ha tocat la pilota amb les mans dins de l'àrea i l'àrbitre ha xiulat penal, l'ex del Reus, ha agafat la pilota, s'ha disposat a llençar el penal i ha fet més gran l'aventatge.

A la segona part poc a destacar, el Reus ha despertat, però quan ho ha fet ja era massa tard, al final s'ha quedat sense premi. Abans d'arribar al 90', s'ha vist un dels gols de la jornada, una mitja xilena de Lolo, que ha acabat dins de la xarxa d'Edgar. El Reus segueix sense guanyar fora.

Entrada molt pobre al centenari, on hi havia afluència reusenca.

Gols:

1-0 min. 11 Abraham
2-0 min. 45+ Negredo (p.)
3-0 min. 87 Lolo