Com era d'esperar, el derbi entre tarragonins i reusencs, seria de jornada econòmica, el preu que han de pagar els que no son socis del Reus, és quelcom car, 20€ per general, 30€ per Tribuna Baixa i 40€ per Tribuna Alta. En canvi els que van des de principi de temporada i abans de que comenci la lliga  paguen el carnet de soci, doncs el preu es una ganga, 8€ general, 12€ Tribuna Baixa i 18€ Tribuna Alta i a més, poden agafar fins a 3 entrades i si son un dels 400 primers en recollir entrades, seran premiats amb una samarreta del Reus.

Gerard Reyes

Gran iniciativa de la directiva pel soci, això sí, pel que no ho és i vol anar a veure el partit, ja que per la TV no ho podrà fer, doncs tindrà que pagar segons on vulgui asseure's. L'any passat, a Tarragona també costava 20€ l'entrada i pobre que et fiquessis de peu, que ja venia el guardià a dir-te quatre coses.

Per twitter, ha tingut ressò. El dilluns, l'Olot anunciava que també feia jornada econòmica per aquest diumenge contra el Llagostera, l'entrada més cara 28€. El club sap que vindrà gent, ja que un derbi es un derbi, i si et pots aprofitar...

El passat diumenge, el "clàssic" Madrid - Barça, l'entrada més barata 99€, ningú va dir res... i el Santiago Bernabéu estava completament ple... Ironia no? Ara direu que 1a divisió és un altre nivell, no son jugadors sinó estrelles. Estic d'acord, però el joc i el temps és el mateix.

Pel passat a 3a, recordo entrades de lliga per 15€, en un play-off d'ascens també per 15€ però el camp en pitjors condicions, no tenies lloc per asseure, tenies que estar de peu a dalt d'una muntanya.

En definitiva, el futbol és un negoci, que moltes vegades el convertim en política. I la gent, quan el partit dona morbo doncs el vol anar a veure i paga l'entrada. Això sí, després estem en crisi, ens retallen en educació i ens putegen  com volen, però pobre de que ens treguin el Canal+.