Quan faltaven 10 partits, com ara, el Reus sol va aconseguir 7p, 1 victòria, contra l'Hospitalet que era el líder i dos empats, Mallorca B i At. Balears. La permanència va costar molt aconseguir-la, ara l'objectiu està a unes 2 o 3 victòries, esperem que es facin abans possible, per poder lluitar per altres objectius.

Per una altre banda, Chumbi, després de marxar de Reus, tornarà al lloc on li va donar l'oportunitat de créixer, l'artífex d'aquell ascens, del gol a Terrassa al 85' que va donar ales, per lluitar per l'ascens, que llavors estava lluny, i l'últim gol a Nijar. Parlar d'ell donaria per fer un article sencer, de ben segur que serà ben rebut a l'estadi al igual com León al mes de desembre amb  l'Elx.

El València ve d'empatar a 2 contra el Nàstic i no podrà contar amb Robert i Manu per sanció. Mentre el Reus, no ho podrà fer amb Asier i Tobias, també per sanció.

En el partit d'anada, el Reus va empatar a 0 a Paterna. I l'últim encontre disputat entre els dos, va ser la temporada passada, on el València va guanyar per 1-0, amb un gol d'estratègia de Dalmau.

El partit és disputarà diumenge 9 de març al Municipal de Reus a les 17h.