Avui al anar cap al Municipal, no les tenia totes, un àrbitre murcià, no ens agrada massa la seva forma de xiular... Després el retorn del que es va fer gran, ja deia, avui ens fa 2. Però tot ha anat a l'inversa, l'àrbitre, com tots ha pogut tindre els seus errors puntuals, però m'ha agradat, i Chumbi, avui que no ha marcat, per sort.

El partit és pot resumir fàcilment, ha sigut per dormir una mica, han hagut ocasions, però li ha faltat alguna cosa. A la primera part, el Reus s'anava apropant a l'àrea a tingut de molt bones, però ja sigui Jaume o no afinar la punteria han evitat el gol. El gol reusenc, ha arribat en temps psicològic, Alex ha aprofitat l'error de la defensa, li ha passat la pilota a Colorado i aquest davant de porta a aconseguit marcar l'únic gol de l'encontre.

A la 2a part, el Reus buscava el 2on, però no ha tingut la sort, en canvi el València, s'anava apropant amb xuts tímids on Angel no ha tingut problemes per agafar la pilota. Gairebé al final, el 2on entrenador del Mestalla, ha canviat a Chumbi, que ha marxat ovacionat per la grada.

Al Municipal de Reus, han assistit uns 1200 espectadors.

Gols:
1-0 min. 43 Colorado