El diumenge va ser un dia dur per la parròquia roig-i-negre, dos jugadors, dos grans jugadors, deixen la practica del futbol, el millor que deixen l’equip fent història, la temporada passada la millor classificació a 2b i aquesta fent que per primer cop el Reus estigui 3 temporades consecutives a la divisió de bronze.

Álvaro, el nostre capità, moltes temporades al conjunt reusenc, però una lesió al genoll, no li ha deixat continuar a la practica del futbol. El seu carisma, la seva forma de motivar, no s’oblidaran fàcilment, es fotut que una lesió et faci retirar-te d’alguna cosa que t’agrada.

“Encarà que entrin i surtin persones els valors i la ètica estan molt introduïts en el vestidor, jo al final sóc un més”

Roberto, s’ha deixat la pell en les tres temporades que ha jugat amb el Reus, se’ns dubte un dels màxims assistents de la categoria. Ja fa tres anys li van detectar una patologia cardíaca i aquesta temporada ha dit prou i ara a tornar a fer vida nova. Encarà que ell voldria ser entrenador més endavant.

“Esperemos seguir por ahí, en el camino del futbol, la verdad es que me apasiona”

Aquí teniu la roda de premsa als dos futbolistes.


Homenatge a Álvaro i Roberto abans de començar l’encontre contra el Llevant B.