L'àrbitre, tal qual l'esperàvem així ha arribat, dolent. Els entrenadors, no han volgut parlar del bo de Lozano Reina, perquè segurament, més d'un hagués petat i com va la federació potser algun partit de sanció li podia haver caigut. En cas que es miressin les rodes de premsa.

La primera part l'àrbitre ha ensenyat unes quantes grogues al Reus. Quan encara faltava una estona, per twitter un dels twitters de segundaB, n'hi ha tants ja... avançava que el Reus feia el primer, un nou Sandro Rey. Gran gol de Colorado. Això sí l'Hospi ha tingut dos pals, que per sort no han acabat en gol.

Festival de córners als primers 10minuts de la represa, uns 5 o 6 córners gairebé seguits. En un ha sortit a la contra l'Hospi, per sort Badia l'ha pogut blocar. Però una centrada d'Ariday, la rematat Haro i aquest ha fet l'empat al marcador. Poc després l'àrbitre xiulava un penal pel Reus i Alex no ha dubtat en ser el llençar i marcar. Això sí, a la jugada la pilota estava a la banda, o sigui podia haver estat vermella. Després una entrada dura de Moyano a Folch, ara l'àrbitre li ensenyava la vermella. L'Hospi ha pogut fer l'empat, però el Reus ha sigut qui ha atacat més a la porteria de Craviotto.

Curiós, un amic que ha vingut en contades ocasions, encarà mai ha vist perdre el Reus. Esperem que torni més sovint. El partit Xativa - Reus, que és el dia de carnaval, el preu del viatge amb la penya Caixa o Faixa es de 10€.

A l'estadi Municipal de Reus han assistit uns 1200 espectadors, amb una 50a de riberencs.

Gols:
1-0 min. 38 Colorado
1-1 min. 63 Haro
1-2 min. 64 Alex