M'agradaria saber el criteri que utilitza la RFEF per triar els àrbitres, n'hi ha 120 a 2a B, i ens toca el mateix que contra el Villarreal B, que si ens en recordem del nom per alguna cosa serà... També cal dir que va xiular el partit entre el Reus i Hospi de la temporada passada.

Sol falta per estrenar-se Edgar Badia, a la plantilla del Reus, sense contar juvenils o Reddis, i ho farà aquest diumenge, ja que Angel estarà sancionat, ja que va veure la 5a groga en el partit contra el Sant Andreu. Emili Vicente, tampoc es podrà seure a la    banqueta, ja que l'àrbitre el va expulsar en el passat encontre, el seu lloc l'ocuparà Josep Gil.

Per part de l'Hospi, que des de l'arribada de Kiko Ramirez, que va sonar pel Reus a l'estiu, sol ha perdut un encontre. La setmana passada, s'enfrontaven a casa contra el Nàstic i van guanyar per 2-0. En el partit de la 1a volta, a la banqueta s'asseia Martín Posse, que va ser destituït unes setmanes després, el Reus va vèncer per 1-2.

L'últim partit jugat entre els dos equips a Reus, va ser la temporada passada, on va guanyar el Reus per 3-2, dels últims 15 encontres del campionat, el Reus sol va saber capaç de guanyar aquest partit; l'Hospi, va quedar líder, però als play-off no va poder pujar.


El partit és disputarà el diumenge 9 de febrer a les 12h al Municipal de Reus.