Caure sempre està premés, però per molt que costi t'has d'aixecar i mantenir-te de peu, ja que el camí és molt dur, hi han moltes pedres, i s'han d'evitar, encarà que sigui complicat i segurament tornis a caure en les mateixes. Aprenem dels errors i sobretot de les victòries.

Començava el partit i arribava el primer ensurt, les assistències mèdiques del Reus han tingut que sortir per atendre a Marqués, per sort no ha sigut res greu, els roig-i-negres han dominat durant els primers compassos de partit, amb arribades tímides a la porta de Morales. L'ocasió més clara pel Sant Andreu, ha estat un xut de Mouriño, on Angel ha tret una mà miraculosa per enviar la pilota a córner. Masque també ho ha intentat, però no ha tingut sort. Alex també ha gaudit de bones ocasions.

A la represa, el Sant Andreu, ha tingut més la piloto i creava perill a la porteria de Angel, inclús, Ander Vitoria ha marcat un gol, però l'assistent assenyalat fora de joc, jo l'he vist dubtós. També la pilota ha picat al pal i un defensa del Reus la treu. I quan semblava que podia ser el Sant Andreu qui se'n portés la papereta, Socias treu de banda, Alex fa un bon control dins de l'àrea, la xuta en rosca i l'envia per l'escaire, un autèntic golàs.

Els locals ho intentaven i el Reus volia ampliar distancies, Jorge, que debutava, ha tingut una gran ocasió però la pilota marxava fora. Al descompte, Angel perdia temps i veia la targeta groga i es perdrà el pròxim encontre per acumulació de targetes, així que debutarà Edgar Badia. Emili no estarà a la banqueta, ja que l'àrbitre l'ha expulsat.

La setmana que ve, el Reus rebrà a casa l'Hospitalet, esperem tornar a entrar en una bona dinàmica.

Al Narcis Sala, avui hi havia uns 800 espectadors, del qual uns 30 eren de Reus.   


Gols:
0-1 min. 73 Alex Lopez