Llastarri

Ja que el viatge a ses illes no ha pogut ser, doncs ens em conformat en anar al Palau i almenys veure una victòria reusenca, 13-3 al Vilanova, a veure si els d'hockey poden passar encarà que siguin 3 o 4, que serveixi per puntuar i guanyar el goal average amb el Balears.

El partit m'he l'anaven comentant per Whatsapp, com s'anava desenvolupant, el Balears ha sigut el que ha dominat de principi a fi, encarà que el Reus ha pogut gaudir d'alguna altre ocasió. Al 34' Masque volia desviar una pilota però acabat marcant en pròpia i ja al descompte Vich, col·locava la pilota per l'escaire, deixant-la fora de l'abast d'Angel. Al descans els locals marxaven amb el 2-0 a favor.

A la reanudació semblava que el Reus podia fer alguna cosa més, però quan semblava que el Reus podia retallar distancies, el Balears despertava i enviava una pilota al travesser. I després d'alguna oportunitat més pels 'balearicos' Ignasi a l'últim minut del temps reglamentari feia el 3-0 i acabava de sentenciar el partit.

El partit s'ha disputat al Municipal de Magaluf.