Comentàvem que a casa ens teníem que fer forts, doncs aquest diumenge, és el moment, un rival que ocupa els llocs de descens, però poc a poc va aconseguint punts i d'aquesta manera allunyar-se de la zona de perill. Després de la victòria del Balears als despatxos contra el Nàstic, ha servit per a que el Reus recuperés la 10a posició.

L'Ontinyent la setmana passada va guanyar al Nàstic 1-0, els tarragonins és van quedar amb un menys, ja que al fer el canvi, el jugador del Nàstic, Rubio, va entrar sense permís de l'àrbitre, 5' després va fer una falta i va veure la segona. Aquesta setmana els de la Vall d'Albaida, han anuncia, que John Clarkson, quan tingui el carnet d'entrenador, tornarà a entrenar l'equip.

Per part del Reus, que va patir una dolorosa derrota a ses illes, tindrà la baixa de Quesada per veure la 5a groga, Castarnado que estarà lesionat i Agudo que serà dubte, però segurament sigui baixa.

La temporada passada el Reus guanyava 3-2, gràcies a un hat-trick de León, per cert a partir d'aquell partit, va començar una mala dinàmica per part del Reus, 8 partits sense guanyar. En el partit d'anada el Reus va guanyar 0-1, el golejador va ser Agudo des de el punt de penal.

L'àrbitre del partit serà Sergio Uson Rosel, aquesta temporada va xiular el Lleida 3-2 Reus.

El partit es disputarà diumenge 23 de febrer a les 12h al Municipal de Reus.