Emili tornarà a seure a la banqueta, després d'estar sancionat el passat diumenge, tindrà el mal de cap de ficar a Angel que tornarà a la convocatòria, després del partit de sanció, ja que va veure la 5a groga a Sant Andreu, o a Edgar Badia, el jove porter internacional amb la selecció espanyola sots-20. 

El Reus que ve de guanyar al Hospi per 2-1, no podrà contar amb Ñoño, que ho ha jugat tot aquesta temporada, i és perdrà els primers 90minuts de la temporada, per veure la 5a groga en la passada jornada, ara sol queda Socias, que ho hagi jugat tot.

Per part del Balears, ve de perdre contra el Nàstic per 2-0, però han volgut impugnar el partit per la convocatòria de Tomeu que té fixa amb la Pobla de Mafumet. L'any passat jugaven al Estadi Balear, però per l'estiu va caure una paret i han tingut que tancar el camp temporalment, ara juguen a Magaluf. 

En el partit d'anada, el Balears va empatar a 2, el Reus es va avançar 2-0 al marcador, però el illencs, van poder empatar, el 2-2 definitiu va ser des de els onze metres, un penal provocat per Angel. La temporada el Reus va empatar a 1, primer es va avançar els reusencs i després Chamorro ficava l'empat al marcador.


El partit es disputarà diumenge 16 de febrer a les 12h a Magaluf.