L'últim partit de la jornada, es disputava a Reus, i ja son 9 les jornades que el Reus segueix sense perdre, que segueixi, que la setmana que ve, toca derbi, encara que, es comencen agafar similituds al de la temporada passada... Però avui el protagonista ha sigut el vent, que més bé no ha ajudat, però també ha pogut fer donar-li una sorpresa a Marcos.

Avui Angel, hagués preferit que hagués sol, perquè tret d'un parell d'intervencions, no ha tingut que treballar massa. El Reus se'l veia més directe a la porteria badalonina, però la defensa ha estat atenta per poder evitar el gol reusenc. Colorado, ha tingut els seus bons moments, però ja fos pel porter, la defensa o fins i tot el travesser, no ha tingut la fortuna, qui tampoc l'ha tingut ha sigut Alex, que ha tingut dos molt bones, però s'ha topat amb el vent de cara.

Qui ha tingut sort, ha estat Jaume, en una contra, era l'últim defensor i ha comés falta, l'àrbitre, ha estat bo i sol li ha ensenyat la groga, els jugadors escapulats, s'han anat a queixar, ja que podia haver tret la vermella.

La segona part, el vent anava a favor del Reus, Marcos, el porter del Badalona, ha vist, que quan treia de porteria, la pilota tornava i si arriba bé algun jugador reusenc, li podria haver-li donat un ensurt. L'acció més destacada, era a l'últim minut, una centrada d'Agudo a Alex, que no arribava per centímetres i ja dins del temps reglamentari, una falta perillosa pel Badalona, Abraham, xutava, anava a la barrera, i el rebot, el tirava a la base del pal que finalment anat a corner. Tal com volaven bosses de plàstic pel 'muni' podien a ver volat el punt de Reus.

A l'Estadi Municipal, han assistit unes 1100 persones, s'ha fet la presentació del futbol base del Mas Pellicer.