Aquesta setmana hem llegit milers d'opinions, sobre la comèdia de Borja, mitjans que donen poca importància a la 2b, crec que han fet massa 'SPAM' sobre el vídeo, almenys saben que la 2b també existeix, el derbi va anar més allà, en un espai reduït també va sortir la mateixa imatge a Jugones, almenys una part d'Espanya que mirava la Sexta en aquell moment, veia que el CF Reus existeix, encarà que s'ha donat una mala imatge. Així és el circ de la tele.

Pocs han parlat de l'encenedor que va tirar un idiota, que d'aquests personatges, per desgràcia estan a tot arreu i també de les pedres que van tirar a l'autobús. Un periodista de Manchester, va fer un article sobre l'altre derbi català , està en angles.
Ara no toca pensar en derbi, que ja s'ha jugat, sinó amb el Constància, que encarà que estigui al play-out i un rival fàcil, per a res i al seu camp menys, sol l'Olímpic i el Mestalla, van aconseguir treure els tres punts d' allí.

 El Constància, que va perdre 1-0 al Narcís Sala, un altre dels fortins de 2b, on encarà cap equip aconseguit guanyar. A 2b, hi han mil camps diferents i de mil maneres i això fa que a casa en molts casos, es jugui millor. Joan Esteva, no tindrà a cap jugador sancionat.
Emili Vicente, content després d'un empat al temps afegit i contra el màxim rival, tindrà la baixa per lesió a  Asier i Ferran, i per sanció no podrà comptar amb Borja, que es perdrà dos partits, per celebrar el gol d'Alex davant de l'assistent amb motiu de mofa... Colorado, Folch i Marqués, estan a una groga per arribar a la 5a amonestació. 

L'últim procedent contra el Constància, va ser la temporada passada, on el Reus va sumar un punt, després de l'empat a 1. Però potser el que millor record porta, va ser als play-off del 2005, on aquell any el Reus va ascendir a 2b. 

El partit es disputarà diumenge a les 12h al Nou Camp d'Inca i serà televisat per IB3.