El partit que vaig marcar al calendari, quan faltaven 2 setmanes per començar la lliga, no va ser abans, perquè no es sabia ni quins serien els nostres rivals... Si, el apreciat calendari aquell de la gran Federació. I després de tanta espera, ja arriba, el fotut es que et canviïn dates i ja te'l tinguis que perdre.

El Nàstic, que ve d'empatar al camp del Constancia 1-1, va tindre ocasions per fer-ne més d'un gol, però finalment el nou entrenador es va estrenar amb un punt. Es una llàstima que aquest partit no estigui Santi Castillejo a la banqueta, ja que va ser el que entrenava al Reus fes més gran la seva història, estar tres anys seguits a Segona B, fer la millor classificació... Però la directiva nastiquera al veure que estava a 5 punts del playoff al mes de Novembre, va decidir rescindir-li el seu contracte.

Després de l'empat del Reus contra el Badalona a 0, encarà que a part del Reus i el Badalona, va voler intervenir el vent, que va fer un gran joc i dificultar el joc a ambos conjunts. Esperem que segueixi la bona ratxa reusenca, on son 9 partits sense perdre, 6 victòries i 3 empats. Com ja vaig dir per twitter, firmo 2 victòries i 1 empat cada tres partits.
En competició nacional, el Reus sol ha estat capaç de guanyar un cop, al 1954 i va ser per 3-4. Aquesta setmana, el dimecres, va morir José Cantón, que va participar a la victòria del Reus. A la temporada següent va marxar al Nàstic, i al igual que a Reus, va ser el màxim golejador de l'equip.


El partit es disputarà diumenge 17 a les 17h al Nou Estadi i es podrà veure per Esport3.