Molts diuen que és el partit de la jornada, dos equips amb pressupost i equips de mitja taula i potser patir una mica més, i els dos per damunt o a prop d'equips que son els que més sonen per estar a dalt per fer play-off i amb sort pujar.  Però dos equips, modestos, que mai han arribat a jugar a 2a divisió. Esperem que el partit sigui igual que les expectatives que presenta.

El Llagostera, aquesta setmana, el que una part de la temporada passada va ser l'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, però va acabar ser un tècnic més, ara serà el nou director esportiu del Girona. L'equip que cada dia escriu més història, després de gairebé pujar categoria per temporada, ja fa tres que està a 2B. Ara mateix està líder, i pel partit no tenen a cap sancionat, però Aimar, Planagumà, Chamorro i Cano, no podran jugar per lesió. 

La setmana passada van empatar a 0 contra el Nàstic de Tarragona.

Per part del Reus, que va en ratxa, després d'empatar en els últims partits, tots ells per empats diferents. Intentarà guanyar al Llagostera, però amb el handicap de tindre a Borja i Folch sancionats i a la banda de lesions, Castarnado, Asier, Ferran i Alex, com l'any passat, les lesions no ens tornen acompanyar.

Per la lesió de Castarnado, que estarà uns tres mesos de baixa, per culpa del genoll, el Reus buscarà al mercat d'hivern l' incorporació d'un nou porter.

La temporada passada, el Reus va guanyar 1-0 al Llagostera, el Reus que li va ficar ganes per emportar-se els tres punts i així ho va fer, sobre la mitja hora de joc, Duran feia l'únic gol del partit.


El partit es disputarà diumenge a les 17h al Municipal de Reus.