Encarà que haguem deixat el play-off, una mica apartat, el Reus, segueix amb el seu objectiu de voler la permanència, el més aviat possible i qui sap si més endavant  podem parlar de paraules majors. Ara sí ja s'ha superat l'última millor ratxa de partits sense perdre (10) ara ja son 11! 

Quan comença el partit, i ets tu qui treu del mig del camp i abans que el rellotge arribi al minut de partit, el que ha tret ja perd... una de dos, o et fas més fort i vas a per totes o t'enfonses. Doncs el Reus, anat a per totes, al igual que els inquers, s'ha vist un partit atractiu, s'ha passat massa ràpid, els dos equips arribaven a ambos camps. Al 6' Marqués amb una rematada acrobàtica enviava la pilota al travesser, després Ñoño, un xut des de la frontal, on Gaspar ha ficat un mà per evitar el gol.

L'empat arribava a una falta bora l'àrea en una posició perfecte per qualsevol jugador, havien dos jugadors del Reus en fora de joc, més bé per tapar-li la vista al porter que per participar a la jugada, el llançador ha sigut Colorado, ha tocat a la barrera i la pilota entrava a dins per fer l'empat.

A la segona part, els roig-i-negres portaven el pes del partit, han tingut varies ocasions per ampliar la distancia i d'aquesta manera volar amb 3p més, però per no definir amb certesa, ha fet que no es pogués marcar, Gaspar, ha ficat de la seva part per evitar-ho. A l'hora de partit, Quesada ha vist com el linier, li anul·lava un gol, aquest senyor té una vista mil·limètrica, hi ho ha demostrat en algunes jugades, com per exemple aquesta mencionada.
Amb l'empat a 1, s'ha arribat al final, i esperem poder seguir amb aquesta ratxa la setmana que ve, quan ens visiti el líder, el Llagostera, que no ho ficaran gens fàcil.

Al Nou Camp d'Inca    han assistit unes 150 persones, on també hi havien una vintena de reusencs. 

Gols:
1-0 min. 01 Carreras
1-1 min. 40 Colorado