Després d'una setmana de tres partits, fent un 7 de 9, i una setmana abans del derbi, entre ganxets i pelacanyes, toca rebre la visita d'un Badalona necessitat de punts, ja que està en zona de descens.

L'equip de Piti, que sol ha sumat 10 punts dels 36 possibles, no li ficaran les coses fàcils al Reus, ja que no volen caure més al pou. La passada jornada,  rebia la visita del Nàstic al centenari, on van guanyar 2-0. 

El Badalona, a la casella dels partits guanyats, en porta 2, justament els 2 han estat a casa, contra l'Alcoyano i el Nàstic, els dos que estan cridats a estar a dalt.

Per altre banda, el Reus, on l'afició es comença a engrescar, han passat varis grups d'animació, les últimes; Furia Roig-i-negre, Hools Reus  i Supporters Reus Gol Nord. Ara un nou grup de joves, RedBlacks, que ja se'ls veia l'any passat en algun partit i aquesta temporada també, esperem que tornin animar i a donar color a la grada.

Les baixes que té Emili pel partit, son les conegudes d'Asier, Ferran i esperem que Castarnado, pugui tornar a la convocatòria.

L'últim partit contra el Badalona a casa, el Reus va perdre 0-2. El primer gol, va arribar d'un penal polèmic, on la falta es fa gairebé al mig del camp, però el jugador escapulat queia a l'àrea i l'àrbitre xiulava el penal.

El partit es disputarà, diumenge a les 17h al Municipal de Reus.