L'últim cop que vaig veure al Vilanova, va ser al Municipal de Reus, i per desgracia per fer-li un homenatge, que mai haguéssim volgut fer, a Jordi Pitarque, que va morir aquella mateixa setmana. Va ser un cop molt dur, pels jugador, els tècnics, directius, socis, aficionats i per a tota la parròquia roig-i-negre.

Partit sense altre historia, la primera part més entretinguda, és quan han arribat els dos gols, el primer ve d'una falta, on Carlos Quesada aprofita per marcar amb el cap mentre el segon gol era de penal, el golejador ha estat Negredo.

A la segona part, ha estat quan el  Reus ha intentat ampliar la golejada, però el porter Nito ho ha evitat en totes circumstancies. Així que amb el 0-2 s'acaba el partit i la pretemporada pel Reus.

Al Municipal dels Alumnes Obrers han assistit unes 300 persones.