Faltaven 18 dies per l' inici de la temporada i encarà no hi havia calendari, però per fi va sortir. Aquest moment es màgic, ganes de veure quan es el derbi contra el Nàstic, contra qui i on comencem i on i contra qui s'acaba la temporada. Després de la llarga espera, les qüestions ja s'han resolt.

La lliga comença el 25 d'agost a casa contra l'Huracan i acabarà el 11 de maig contra el Vilareal B, també a casa. El partit més esperat pel Reus, és el Reus - Nàstic, el derbi per excel·lència de la província. A la 1a volta es jugarà al Nou Estadi, serà la jornada 14, que cau amb el 17/11/2013 mentre a la 2a volta el partit és disputarà a Reus, la jornada 33 el dia 6/4/2014.

Dona la casualitat, el rival amb el que juga el Nàstic, a la següent jornada l'agafa el Reus, mentre el Llagostera, agafa qui deix el Reus.

Podeu consultar tot el calendari del Reus i els partits de Copa Catalunya a la pestanya de CalendariCF Reus 2013-14

Per altre banda, aquest dissabte es juguen dos partits un de Copa Catalunya i l'altre de pretemporada, el de #copacat serà el dissabte contra  la Rapitenca a la Devesa, a les 19h. I el diumenge, al Mas Tallapedra, on juga la Reddis, s'enfrontaran la Reddis i el Reus també a les 19h.