Ja queda lluny aquell viatge a Ieclà al mes de maig, i per sort que estàvem salvats del tot, però que si dura una mica més segurament ens haguéssim anat cap a baix, perquè dels últims 14 partits sol es va guanyar un, per sort, va ser conra l'Hospi. Aquesta temporada, serà molt diferent a l'anterior, costarà molt repetir l'historia que van fer aquells homes d'estar a 3a i amb el mateix bloc mantenir-se a la categoria.

Per primera vegada, el Reus disputarà la tercera temporada consecutiva a Segona Divisió B. Aquesta estrena serà contra l'Huracàn de Valencia. Que la temporada passada es va quedar a tan sols 20cm de pujar a Segona Divisió, que el lema de la campanya de socis els remarca. Finalment qui va pujar va ser el Jaén.

Durant la pretemporada a perdut tres partits, (Valladolid, Atlético Saguntino i Utiel), va empatar a 0 contra el Llevant i va guanyar al Eldense i al Castelló en el trofeu Ciudad de Manises.

La plantilla valenciana ha patit força canvis, l'entrenador ja no és Nico Estévez, ara entrena al Valéncia Mestalla, tampoc segueixen, Capdevila, Jaume, Akapo, Rubio, Carreño, Fabiani, Salcedo, David Fas, Salero i Omar. Els canvis han sigut, a la banqueta Iñaki Alonso, del Real Murcia i al terreny de joc, Chavero, Mathias, Granell, Perona, Keita, Company, George, Cubillas i Fall.

El Reus i l'Huracán en competició oficial s'han enfrontat dos cops, la primera va guanyar el Huracán per 1-3 i l'últim enfrontament, va ser la temporada passada, un dimecres a la nit. León va marcar un golàs i després Riki, en pròpia marcava l'empat a u.


La lliga l'obrirà el València Mestalla - Hospitalet el dissabte a les 18h, mentre Badalona - Prat, Alcoyano - Sant Andreu i Nàstic - Lleida tancaran la primera jornada el diumenge a les 19:30h.


Diumenge el Reus s'estrenarà a la lliga i a casa, el diumenge a les 18h. No és descarta que durant el temps d'estiu, els partits a casa es jugui aquesta hora.