Abans de desconnectar, mitjanament de Internet, des de la distancia, gràcies al twitter, he pogut seguir el partit, pateixes molt més, perquè no saps si l'equip contrari està creant perill o es el Reus. Ara després de l'empat toca pensar amb el Lleida.

Segons es llegia, el gol reusenc podria arribar en qualsevol moment. Ha gaudit de forces aproximacions, però la pilota no volia entrar a la porteria. En canvi l'Huracán, que també tenia el control de la pilota, Gomis ha llençat una falta, i Javi Navarro l'ha aprofitat per fer el primer gol. Passada la mitja hora de joc, Chavero cometia penal, el llançador del Reus, seria Negredo, però un acertadíssim Paco, aturava la pena màxima.

A la segona part, la mateixa tònica, però als 10 minuts de la represa Àlex davant de Paco, l'ha pogut superar i d'aquesta manera empatar el matx, a partir d' allí, el Reus ha cregut més i ha estat a punt de remuntar el partit. Agudo ha tingut l'ocasió més clara que ha sortit per dalt. Al final del partit, l'Huracán ha pogut desfer el marcador, però no ha aprofitat el córner i amb taules, s'ha finalitzat el primer partit de la temporada pel Reus.

Després de varies temporades, ja no recordo quin va ser l'últim cop que el Reus sol va efectuar dos canvis, Emili Viente ha fet dos canvis, Àlex per Riki i el de Marqués per Ramón Folch.

Al Nou Camp Municipal de Reus, han assistit unes 750 persones.

Gols:


0-1 min. 24 Javi Navarro
1-1. min 56 Àlex