Una bona imatge davant de l'Huracán, ara també falta donar-la contra un altre equip candidat al play-off, el Lleida, que al igual que l'Huracán, també va ser eliminat a Jaén, a la 'Nueva Victoria' també va estar a punt de passar de ronda, però als penals va caure eliminat.
El Lleida, que la temporada passada va estar al grup 2, anomenat com el grup basc, va fer una bona temporada, encarà que durant un temps, l'afició no estava contenta, però al tram final, equip i afició era una unió, sens dubte el Camp d'Esports contra el Jaén, donava goig. Va ser una llàstima que es quedessin amb la mel als llavis, de tindre la Segona Divisió a tocar.

Aquesta temporada, la Federació, ha volgut que el Lleida tornés al grup dels catalans, on ha estat normalment. 

El partit pel Reus, serà complicat. Això sí, Emili Vicente, Colorado i Asier Eizaguirre, tornen on ha estat la seva, encarà que Asier, està lesionat i segurament no jugui diumenge. Colorado ja està recuperat i segurament Emili li doni minuts. 

Pel que fa els enfrontaments amb el Lleida Esportiu, son bastant favorables al Reus, encarà que al Municipal de Reus, han jugat tres cops (lliga, pretemporada i Copa Catalunya), mentre al Camp d'Esports, sol s'ha jugat un cop, va ser en lliga en l'estrena del nou club. El resultat del partit va ser per 1-3, favorable als homes de Santi Castillejo, ara actual entrenador del Nàstic.

El terreny de joc, no està de la millor manera possible, per culpa dels fongs.

Foto Dani Badia @danicatradio

El partit serà diumenge 1 de setembre al Camp d'Esports a  les 19h, i és podrà seguir per SerLleida i Twitter CF Reus