No acaba de quallar del tot, falta adaptació, perquè les ganes ja les tenen, no s'ha de precipitar un. L'equip és molt diferent al de l'anterior campanya i ara toca preparar-se per a quan comenci la lliga.

La primera part travada, era el Reus qui buscava la portaria rival, al 42' l'àrbitre ha assenyalat un penal favorable al conjunt roig-i-negre i Asier no l'ha desaprofitat, amb l'avantatge al marcador s'arribaria al descans.

Només començar el segon temps, Geri, faria un golàs per part del Torredembarra, que certificaria l'empat a 1. A la sortida d'un corner, Socies aprofitaria per rematar de cap i desfer el 1-1, a la mitja hora de la represa, el mateix Socies aprofitaria una pilota morta i faria el seu segon gol, abans d'acabar el partit, Agudo acabaria de fer el definitiu 1-4, amb el que s'ha arribat al final del partit.

Per la grada s'ha pogut veure a l'ex entrenador del Reus, Santi Castillejo. També cal destacar que al partit no hi havien liniers. Així que l'àrbitre s'ha tingut que encarregar de xiular els fores de joc, sense l'ajuda dels assistents.

Al Camp del Torredembarra han assistit unes 300 persones, també amb afluència reusenca.