Dels millors camps de la categoria, un aforament d'uns 30000 espectadors. Fa 4 anys el conjunt alacantí, es trobava a 1a. Ara han baixat al pou, però tenen una gran plantilla per poder estar a 2a. Uns quants ens hem ajuntat, i diumenge anirem cap al José Rico Pérez, a gaudir del partit i sobretot de la ciutat.

L' Hércules ve de guanyar a l'Olot per 0-2, la derrota dels olotins, ha fet destituir a Arnau Sala, fins ara entrenador de l'Olot, el comandament l'ha agafat un altre ex entrenador, Rubi, que el va deixar, quan anaven líders a 3a divisió per fixar pel Cadis. El conjunt alacantí, no podrà contar amb Lazaro.

En canvi Natxo, recupera a Olmo, Cassamà, Vitor que van estar sancionats en la jornada anterior, també és recupera Ñoño, que ja té l'alta mèdica, però serà poc probable que torni a l'onze inicial.

El Reus ja va visitar el José Rico Pérez en una ocasió, va ser a la temporada 2003, on el Reus va poder treure un empat. Primer és van avançar els herculans, però a la represa els roig-i-negres van empatar el matx.

L'àrbitre del partit, serà el sr. Nicolàs Espejo, del col·legi murcià, ja va xiular un cop al Reus, va ser fa dos temporades contra el Llevant B, a Buñol, amb el resultat de 2-1. El col·legiat, va anul·lar 4 gols als reusencs.

El partit és disputarà diumenge 30 de Novembre a les 18h al José Rico Pérez.