A Badalona ja comencen a veure la llum del seu nou camp, que estarà llest d'aquí un parell d'anys, però ja han començat les obres després de gairebé 15 anys esperant. Aquesta temporada, han jugat a Pomar, un camp petit, mentre condicionaven el camp de Montigala, per tindre un bon camp per 2b. Doncs demà diumenge serà l'estrena d'aquest nou camp.

La temporada 2011, el Reus estrenava la gespa del Municipal de Masnou, això passava a 3a, els roig-i-negres, van guanyar per 1-5.

La setmana passada el Badalona, va empatar a 3 contra l'Olot, mentre el Reus guanyava a casa contra l'Hospi. Els dos conjunts es troben empatats a punts, 20p., fora del playoff. Aquesta setmana, el Badalona es va acomiadar de Pomar, amb partit de Copa Catalunya, contra el Girona, van empatar a 1, però el Girona va passar de ronda des de el punt de penal.

L'últim enfrontament entre Badalona i Reus, va ser la temporada passada i el conjunt escapulat, va guanyar per 3-0, va marcar Negredo, que va començar amb el Reus, però al mercat d'hivern va fixar pel Badalona.

El partit és disputarà diumenge 16 a les 12h a Montigala.