Després de la tempesta surt el sol. De moment el Reus, torna a veure com surt el sol, les dos derrotes consecutives va portar algun dubte a la parròquia roig-i-negre. Aquesta jornada, necessita, continuar amb la línia ascendent.

La passada jornada, l'Hospi, va empatar a 1 contra l'Olot a casa. Primer va marcar Coro, pel conjunt olotí, i ja en els darrers 10' Agustín, va establir l'empat al marcador. En canvi el Reus, va guanyar, 0-1, al Narcís Sala, amb gol de l'ex andreuenc Edgar. El Reus no podrà contar amb Ñoño lesionat ni amb Semedo, ja que va ser expulsat la passada jornada. Moyano, serà dubte fins l'últim moment i Natxo, és podrà tornar a seure a la banqueta.

L'últim enfrontament entre Reus i Hospitalet, va ser la temporada passada on els reusencs es van imposar per 2-1 als riberencs.

L'àrbitre del partit serà Luis Collado, del col·legi manxec. La temporada passada va xiular el Xàtiva 1-0 Reus, on el Reus, va acabar amb 9, i va xiular un penal dubtós als xativins.

El partit, és disputarà diumenge a les 12h, al Municipal de Reus. El club reusenc, donarà un entrepà de llonganissa, als assistents del partit.