Ahir vaig tindre la sort, de poder anar cap a Alacant a veure un senyor partit, no va decebre per a res. Abans de començar el partit, l'empat el firmàvem, que com es va desenvolupar la jornada, aquest resultat feia que el Reus continues al cap davant de la taula una jornada més.

 L'Hércules, va ser qui més va dominar, va tindre les ocasions molt clares, tots dos equips es van respectar. Van anul·lar un gol al Hércules, on Fernando, estava en fora de joc. L' imatge del partit, va ser, quan Xisco va rebre una entrada i estava estirat a terra, queixant-se del dolor, l'àrbitre no va xiular res i els alacantins tenien la pilota, però mentre el mallorquí estava estès a la gespa, no van anar atacar. A la segona part, va passar en cas contrari, i el Reus va llençar la pilota fora. Chapeau pels dos.

A la represa, l'Hércules va tindre varies ocasions, però Badia, va evitar que els herculans, s'avancessin en el marcador. Però pel 75' Colorado des de la frontal de l'àrea, va fer 0-1. Uns 10' després, Jorge, va cometre penal, clar, i l'àrbitre no va dubtar en xiular, i Fernando va establir l'empat al marcador.

La qüestió es queixar-se. Així anomenarem els petits detalls que es trobin als desplaçaments, amb foto inclosa. Avui toca fer menció, al restaurant on es va anar a menjar, que per cert, molts aficionats visitants i locals es troben allí. Vam demanar unes braves, per abans de començar a menjar, i el que allí anomenen braves, almenys a Reus, ho anomenaríem, patates de bossa amb salsa.

El partit disputat al José Rico Pérez, van haver uns 3500 espectadors. 

Gols:

0-1 min. 75 Colorado
1-1 min. 86 Fernando (p.)