Avui qui se'n recorda de la derrota de fa 3 setmanes? El futbol, té poca memòria, i ara et veus líder i ja no te'n recordes, sol de que avui s'ha guanyat, contra el Badalona 11 anys després. 3 anys més tard, el Reus torna a ocupar el 1er lloc a la taula.
                             
La 1a  part ha estat com un partit de tenis, el vent ha ajudat bastant, i ha fet veure poques  ocasions, però varies arribades. Però no era fins al 41' quan Xisco des de la frontal envia la pilota fregant el pal, i ja en el temps de descompte, quan el Reus mereixia marcar, Cassamà que es trobava dins del àrea, passa la pilota enrrere, i Folch abans de que la pilota botés l'enviava a l'escaire i ficava al Reus per davant del marcador.

A la 2a part el Badalona ha anat a buscar l'empat. Primer Lao, als primers minuts de la represa, però Badia ha blocat la pilota. Passava l'hora de partit, i Cassama, que no podrà jugar contra el Balears per acumulació de targetes, ha fet penal sobre Abraham, el 4rt en contra del Reus aquesta temporada, on el mateix jugador escapulat, no ha fallat i ha ficat l'empat al marcador.

3' després el mateix Abraham, anava a fer la remuntada, però s'ha topat amb Badia, que ha rebut un cop de peu del jugador badaloní. I després arribava el gol del Reus, a l'estratègia, Colorado treu una falta, remata un altre jugador del Reus i Edgar envia la pilota dins de la xarxa i faria el 1-2 definitiu. Quan el partit es donava gairebé per beneït, un córner a favor del Badalona a fet ficar l'all al cor al Reus. A la sortida a rematat Olmo, la pilota entrava dins, però Badia s'ha tret una mà per evitar el gol en pròpia.

Abans d'acabar, voldria destacar les instal·lacions de Badalona, per pujar a la cabina de premsa, s'ha de pujar una escala (foto), que esta bastant empinada i si la gent porta material, algun dia podrà haver alguna desgracia... També el sistema de reg o les formes de guardar les coses, l'aigua entrava dins de la cabina i s'ha vist altaveus, taula de so, cables, tot mullat, tampoc havia ningú per evitar que es mulles... i el més important, si et seus a la grada et pots oblidar de veure la línia de banda i els córners.
PD: Des de fora el recinte, en un córner, hi ha una bona visibilitat del camp... Potser la gent s'estalvia de pagar 15€ de l'entrada i és fica fora...

A Montigala, han assistit uns 800 espectadors, on hi hauria uns 30 reusencs.

Gols:
0-1 min. 45 Folch
1-1 min. 64 Abraham (p.)
1-2 min. 67 Edgar