A falta d'uns dos dies per tancar el mercat de fixatges, tret de sorpresa d'última hora, que no ho creec, el CF Reus ja ha tancat la plantilla, amb quatre noves incorporacions en aquest mercat d'hivern. També ha comportat a donar la baixa a quatre homes.Baixes


CF Reus
Ferran: Degut a la lesió que porta arrossegant des de la temporada passada, i és necessitava la seva fixa, va decidir cedir-la a un altre. La temporada que ve, de ben segur es tornarà a vestir de roig-i-negre.

Aquesta temporada; ha jugat 4 partits, del qual 3 anat de titular, i ha estat convocat en els primers 5 partits de lliga, en total ha jugat 292 minuts. No ha marcat cap gol i no ha vist cap targeta.


CF Reus


Borja: El club va decidir rescindir el contracte que els vinculava, ja que no li va agradar l'acció de l'encenedor al camp del Nàstic, ni tampoc les targetes que portava al seu recompte.
 
Aquesta temporada; ha jugat 15 partits, del qual 11 de titular, ha anat convocat 16 partits, no ha marcat cap gol, i ha vist 8 grogues, 2 vermelles i ha estat sancionat 4 partits per targetes. En total ha jugat 880 minuts.CF Reus
Dani: No ha tingut gaires minuts al Reus, i el conjunt reusenc ha volgut la seva fixa per poder donar-la a un dels portuguesos que han arribat a Reus.


Aquesta temporada; ha jugat 5 partits, del qual anat convocat en 6, sempre ha sortit des de la banqueta. No ha marcat cap gol i tampoc ha vist cap cartolina. En total ha jugat 57 minuts.


CF Reus


Negredo: Més d'un s'ha estressat amb ell, ja que esperàvem alguna cosa més d'ell, la seva fixa l'ocuparà l'altre portuguès.


 Aquesta temporada; ha disputat 19 partits, en 8 ha anat de titular, ha anat 22 partits convocat, va marcar un gol al camp de l'Olot i l'han mostrat 2 targetes grogues. En total ha jugat 837 minuts.


 
Altes:

La primera incorporació va ser la de David Medina, que estava sense equip i entrenat amb el Reus des de el desembre, l'últim equip per on va passar va ser amb el Tenerife on va aconseguir un ascens de categoria la temporada passada al camp de l'Hospi.

El segon en arribar va ser Jorge Gimènez, que ja havia acabat la lliga a Macedonia i Vardar va quedar líder, i va ser el millor jugador del país i estarà el que queda d'aquesta temporada i la pròxima.

          Medina              -          Jorge        -      Badia -      Tobias    -    Guedes

Faltava una fitxa sub23, que l'ha ocupat Edgar Badia, el porter titular de la selecció espanyola sub-20, no tenia minuts al Granada B i el Reus estava amb un porter del primer equip, ja que Castarnado esta lesionat.

Les altres dos incorporacions, els dos estaven jugant amb el Sporting de Lisboa B, i els dos estaven amb la selecció de Portugal sub-20. Es tracta del defensa Tobias i del davanter Guedes.