1 victòria en tota la temporada, això és el que ha fet el Prat en les 21 jornades disputades fins ara, la victòria va ser a Reus, en aquell mal inici del Reus, on no va guanyar en els primers 4 partits de lliga. Encarà que ara, tampoc esta  travessant per un bon moment, 1 victòria en els últims 9 encontres.

El Reus que va perdre la setmana passada a casa contra el Lleida al descompte per 1-2 i que tindrà la baixa d'Alex López per sanció, ja que va veure la vermella, encarà que el Reus va recorre a la 1a groga, però la federació la ha denegat. El Prat, també ve de perdre per terres tarragonines, ho feia al Nou Estadi per 3-0.        

A l'anada el Prat guanyava el seu 1er i únic partit de la temporada, 1-2. La temporada passada, el Prat que debutava a 2a Divisió B, ho va fer a casa contra el Reus, i el resultat va ser favorable al conjunt potablava. El Reus sol ha guanyat un cop al Sagnier, va ser a la temporada 2007, a 3a i per un resultat de 0-4. L'últim partit que es va jugar a 3a, estarà en el record de tots els reusencs, no per la derrota per 2-0, sinó perquè va ser l'últim partit que va jugar Jordi Pitarque, ja que al dia següent, va morir sobtadament.

El partit es disputarà diumenge a les 12h al Municipal Sagnier.