Recordes un dia de desembre del 2008? Que venia el Premià i que va guanyar per 1-2 a partir d'aquell partit, qui venia a Reus, marxava amb les mans buides o amb una mica de sort s'emportava 1p. del Municipal, fins que dos anys després va vindre el Palamós i passat el 80' marcaven i xafaven una ratxa de 2 anys sense perdre a casa. Doncs a Manises,   passa quelcom semblant, porten des del 11/3/2012 sense perdre al seu camp, l'últim en guanyar va ser el Lleida per 0-2.

L'últim partit de l'Huracán, va ser l'any passat contra el Nàstic, el resultat va ser d'empat a 1, ara ocupa el 7è lloc a la taula, empatat a punts amb el Reus.

Per altre part els d'Emili Vicente, van perdre a Vila-Real per 2-0, un resultat que no reflexa per a res el que es va veure al Miniestadi.

En el partit de la primera volta a Reus, el resultat va ser d'empat a 1, on primer es van avançar els valencians, però després Alex López va empatar el partit i l'últim partit disputat a Manises, va ser la temporada passada on el Reus va empatar a 0.

El partit es disputarà a Manises, el dissabte 4 de gener a les 17h. En els comentaris d'aquest enllaç; http://www.youtube.com/watch?v=-8yEuObcJaY pots votar el millor gol del Reus de la primera volta.