Al gener ha d'haver vacances, el Reus, poques vegades ha aconseguit guanyar, l'any passat va anar quelcom millor, però en els darrers anys, aquest mes ha estat un desastre inclús a tercera també. Per una altre banda, no més batucada, sempre que apareix pel Muni, el Reus mai guanya, a veure quan és donen compte del seu 'gafe'.

El partit ha estat controlat pel Reus, ha tingut la pilota, però sense ocasions clares a gol, l'Espanyol que quan tenia la pilota, es sentia la batucada tocar, i a la mitja hora de joc, una falta perillosa per l'Espanyol, anat directe a Colorado i l'ha tombat, que per sort no ha passat res, abans de que Joan executes la falta, Agudo estava en el lloc de Colorado. Alex ha tingut una gran ocasió, però un defensa l'ha atret i ha evitat el gol reusenc.

A la segona part, al 47' Cuellar estavellava la pilota al pal, tot seguia com la primera, tots dos quan tenien la pilota, no arribaven a l'àrea del rival, després d'una gran jugada del Reus, li arribava la pilota a Sobregrau, però no ha controlat del tot i finalment la pilota acabat marxant, al 74' podia haver sigut el gol del Reus, però primer Cuellar i després Ñoño, han fet que Pau evites el gol, a l'últim minut Mamadou, estava sol davant d'Angel, però per sort no l'ha pogut batre.

Al Municipal de Reus han assistit uns 1100 espectadors.