Setmana moguda a Reus, amb varies baixes, algun rumor i un nou fixatge. Però per acabar la setmana, Emili, Colorado, Sobregrau i Asier es retrobaran amb els seu ex equip, el Lleida. Podeu veure el moviment d'altes i baixes a la pestanya de dalt.

El Lleida, ve d'empatar a 0, al Camp d'Esports contra el Nàstic, mentre el Reus, va perdre a Manises per 1-0.

L'últim desplaçament del Lleida a Reus, va al setembre del 2012, a la Copa Catalunya, on el Reus va guanyar 2-1, Dani feia els dos gols dels reusencs, mentre Colorado, ara a les files del Reus, feia el 2-1 al temps afegit. Sol hi ha un procedent en lliga, va ser a la temporada 2012, on el resultat va ser de 0-0; la temporada passada, el Lleida s'anava de tapes pel grup dos, mentre el Reus recorria el Mediterrani pel grup tres.

El partit es disputarà diumenge a les 17h al Municipal de Reus.

Aquesta setmana s'ha fet oficial la baixa de Borja pel club, ja que no li va agradar l'acció de l'encenedor a Tarragona i tampoc ha agradat les 8 targetes i les 2 vermelles en 15 partits. Ferran, s'ha donat de baixa, per deixar la seva fixa lliure, ja que no podrà jugar fins la temporada que ve. Per part de les altes, s'ha fixat a David Medina, que porta des de el 11 de desembre entrenant amb el Reus, l'any passat va aconseguir l'ascens amb el Nàstic. La propera alta podria ser la de David Giménez, que ja va jugar al Lleida a la temporada 2011-12 i ara estava a 1a Macedonia, al Vardar Skopje, on ha jugat per classificar-se a l'Europa League i la propera baixa, podria ser la d'Argilaga, que no esta tenint minuts amb el Reus.