Joan Llastarri

Després de tres derrotes a Buñol, caure per 0-3 la jornada passada, tocava refer-se dels mals resultats i remuntant el 1-0 s' acabat guanyant el partit. Ara ja fa tres mesos d'aquella última derrota fora de casa, a Sant Adrià.

Qui començava a crear perill era el filial, i al 16' Traver, un ex del Reus, li donava una clatellada a l'equip que va estar a la 2a volta la temporada passada, fent el 1-0. Això ha servit per a que el Reus, comences a despertar-se i així ha estat, i abans de la mitja hora de partit, una gran jugada per la banda d'Agudo, la centrava i Folch la controlava amb el pit i de mitja xilena la ficava dins, i amb l'empat a 1, estava tot viu per quan s'iniciés la segona part.

Al segon temps, els dos equips han anat a buscar els tres punts, passava l'hora de partit quan Colorado estavellava la pilota al travesser, poc després, Leandro evitava el segon gol reusenc, enviant l'esfèrica a córner, i en la mateixa jugada, Sobregrau feia el 1-2 definitiu, tot i així, el Llevant a cregut que podia sumar algun punt de casa seva, però finalment ha estat el Reus, que viatja amb els 3p a casa.

El partit s'ha disputat a les 17h a la ciutat esportiva de Buñol.

Gols:
1-0 min. 16 Traver
1-1 min. 29 Folch
1-2 min. 73 Sobregrau