Si la setmana passada parlàvem de Fonte  i Traver, que van passar pel Reus, ara toca parlar de l'andalús Sergio León, que tantes alegries va donar, estava al Betis B i va arribar al Reus quan estava a 3a i va estar fins la passada temporada, que va fixar pel filial de l'Elx.

La setmana passada, el conjunt il·licità, obria la jornada un dimecres a les 16h contra el Nàstic, partit avançat per motius de copa  del conjunt grana. El resultat va ser d'empat a 1, l'equip que va dominar va ser l'Elx         i possiblement hagués merescut molt més que un empat. Ara mateix es troben 4rts amb 28 punts un més que el Reus.

Els d'Emili Vicente, després de guanyar a Buñol, esperem que és segueixi amb aquesta ratxa positiva, ja que quan torni a començar la lliga es reben dos rivals forts i s'ha de puntuar quan abans millor i així aconseguir abans la permanència, que després patim...
Serà el primer cop que s'enfrontin els dos conjunts en lliga nacional.

El partit serà Diumenge 15 de desembre a les 12h.

La setmana que ve, el Reus juga a Villarreal, i la penya RedBlacks organitzen el viatge, molt econòmic i amb entrada inclosa, per apuntar-se, ho heu de fer a través d'un missatge privat pel Facebook.