Ja arriba la parada nadalenca, però abans, toca visitar el miniestadi de Vila-Real, per jugar l'últim partit de la 1a volta i l'últim partit de l'any. I per aquest partit, el club no estarà sol, s'espera fins uns 70-80 espectadors reusencs a les grades del camp del mini submarí, hi han dos busos organitzats, l'habitual de la penya Caixa o Faixa i l'altre dels RedBlacks, que organitzen el seu 1er viatge en bus.

L'equip castellonenc, es troba amb els mateixos punts que el Reus, 28, però per la diferencia de gols, van per sobre. Tres jugadors, ocupen el lloc de màxim golejador de l'equip, son; Càmara, Nahuel i Juanto, aquest últim la temporada passada va ser un mal somni per Àngel, ja que li fa fer un poker de gols. La jornada passada, va perdre al Nou Estadi per 2-0.

Per part del Reus,  que ja porta 2 mesos sense perdre fora de casa, buscarà seguir amb la ratxa i d'aquesta manera escalar posicions, ja que està a uns 15p de aconseguir la permanència. 

L'últim partit jugat entre Villareal B i Reus, va ser la temporada passada i el resultat va ser de 4-1, els 4 gols del conjunt groguet van ser gairebé idèntics i amb els mateixos protagonistes. Quatre assistències de Irome a Juanto, que feia el poker de gols, el gol reusenc, va vindre des de els peus d'Alex López.


El partit es disputarà diumenge 22 a les 12h al Mini Estadi de VilaReal.