En 16 jornades han encaixat 30 gols, gairebé 2 gols per partit. És l'equip que més ha encaixat del grup, però encarà que sigui una dada negativa pel Llevant, ocupa un lloc en el descens directe, però esta empatat a punts amb el Badalona que ocupa un lloc al play-out, o sigui, que el partit per a res serà fàcil. Perquè com deia Manolo Márquez l'altre dia a Ontinyent, l'últim pot guanyar al líder sense problemes, ja que la categoria esta bastant igualada.

Masqué, que la setmana passada sol va poder durar 10 minuts al terreny de joc, aquesta setmana s'ha sabut el temps que estarà de baixa fins al 2014, a la banda de baixes cal afegir a Castarnado,Ferran, Alex i Asier. Aquest últim ja ha començat a entrenar amb el grup i a la 2a volta el veurem jugar per primer cop a la lliga. Després de la derrota del diumenge passat, el Reus buscarà guanyar a Buñol i d'aquesta manera intentar tornar a entrar en una bona dinàmica.

El Llevant B, que esta en llocs de descens, voldrà retrobar-se amb la victòria després de dos partits caient derrotat, Badalona 0-1 i Nàstic 2-1. Sol ha guanyat 3 partits, l'últim a la jornada 14 a Olot per 3-4. Al filial granota, hi han dos ex jugadors del Reus, que van estar la temporada passada, Rubén Fonte a la 1a volta i Traver a la 2a volta, esperem que es comportin.

El Reus mai ha guanyat a Buñol, tres visites, tres derrotes, el primer partit va ser al 1969, quan es va caure per 3-1, després al 2006, per la mínima i l'últim encontre va ser la temporada passada, on es va perdre per 2-1, això sí, cal destacar els 4 gols que li van anul·lar al Reus durant l'encontre...

El partit es diputarà diumenge, a la ciutat esportiva de Buñol  a les 17h.