Gerard Reyes | CF Reus

Abans de començar un partit els equips parlen, de si tiraran la pilota fora o no, aquest cas, els visitants van dir que totes les accions, per parar el joc i demés les ha de decidir l'àrbitre. El gol del Reus, arriba en un moment on un jugador està estes al terra i el porter va enviar la pilota fora i el Reus ho va aprofitar, aquestes coses a vegades s'intenten aprofitar, com es va fer, encarà que el gol de l'empat va ser una jugada 'bruta' això sí, l'empat just pels dos equips.

León era titular, i encarà no a canviat i m'agrada, això vol dir que té fam de gol i no s'arribaven als 30s quan ja tenia la primera ocasió, que per poc sorprèn a Angel. El Reus no es va veure molt en el terreny de joc, encarà que va tindre un parell d'ocasions, però sense gaire profit, abans de la mitja hora, qui havia de ser, León qui rematava una pilota i feia el seu gol, que seguidament va demanar perdó a l'afició on l'any passat vibrava amb els seus gols. Per sort l'Elx no va marcar cap gol més i es tenia que arribar al descans quan abans.
A la represa, vam veure un altre Reus, ganes d'empatar el partit, Colorado va estavellar la pilota al travesser i ja van dos en dos jornades, a base d'insistir, va arribar el gol, quan un jugador de l'Elx li va entrar una rampa, el porter la tira fora; el Reus treu ràpid i aprofita Quesada per rematar de cap i així fer l'empat. A la següent jugada, el mateix Quesada, la tornava a tenir, però aquest cop Jose Carlos va estar més atent i refusava la pilota.

L'empat fa que els reusencs segueixin a la zona mitja-alta de la taula a tan sol 1p. de l'Elx que està en llocs de promoció d'ascens. Aquest diumenge, l'equip viatjarà a Vila-Real, on s'espera bastant gent del Reus al miniestadi.  

Al Municipal de Reus, han assistit uns 850 espectadors.

Gols:
0-1 min. 24 León
1-1 min. 83 Quesada