Extra resaca copera, així arriba l'OLÍMPIC DE XÀTIVA, i amb raons, saber que aviat, pel pont de la Constitució, jugarà contra un equip d'Europa. Barça, Madrid, Real Societat,  Atletico, Sevilla, Betis o Valencia, això no passa cada dia. A  part del Xativa, hi ha més presencia catalana, com es el Lleida que va guanyar al Xerez per 1-3, el Nàstic, guanyava a Burgos 0-1 i el Sant Andreu que va ser exempt de la 3a ronda.

En lliga, ve d'empatar contra el Nàstic a 2, va empatar Rifaterra de penal als últims minuts del partit. En copa, va eliminar al Laudio a la tanda dels penals, en els primers 90 minuts, quedaven 1-1, a la pròrroga, es va produir l'empat a 2. Tot es decidia a la loteria, després de 9 penals per cada ú, Francis parava el llançament de Casado i Mendoza per l'Olímpic, no fallava i donava el passi a la ronda on els partits ja són d'anada i tornada.

Per part del Reus, no voldrà trencar la ratxa positiva que porta, 10p. en els últims 4 partits. Em de seguir creixent, que la temporada es molt llarga i no ens podem conformar amb molt poca cosa.

Emili Vicente no podrà contar amb Borja, que ja es la seva 2a sanció de la temporada, aquest cop per acumulació de targetes, tampoc estarà Asier, que esperem que la seva recuperació del pubis, sigui el més breu possible i serà dubte Ferran, que arrossega problemes musculars, a causa de la lesió de la temporada passada.

Els dos equips, han jugat  4 cops, el bagatge pels roig-i-negres es de dos victòries, 1-0 cada una, i dos derrotes, també 0-1 cada una. El partit de la temporada passada, va guanyar l'Olímpic amb un gol de Giner al quart d'hora de partit.

El partit es jugarà el diumenge a les 17h al Nou Municipal de Reus.