Sé que les coses no duren per sempre, encarà que volguéssim viure-les eternament,  també sé que alguns somnis es fan realitat i altres no. Però de moment toca mirar davant i anar pas a pas, perquè queda tot un món.

Millor no podien començar les coses, al 12' l'àrbitre assenyalava un penal pel Reus i expulsava al defensa Raúl, per fer-li una falta dins de l'àrea a Alex. L'encarregat de llençar la pena màxima era Agudo i feia l'únic gol del partit. Quedava tot un món, i els roig-i-negres jugaven amb un home més.

L'Ontinyent ha creat perill, fins i tot, Pereira, ha enviat una pilota al pal. Els reusencs anaven reaccionant, i també han tingut varies ocasions, però Flor, ha evitat que el Reus fes el segon.

A la represa, l'Ontinyent ha intentat empatar,            però per sort, no ha pogut fer, també li hem de ficar mèrits a Carlos Castarnado, que ha evitat que els locals marquessin. Al final, ha valgut el gol que ha marcat Agudo al primer quart d'hora de partit i el Reus ja suma 10p. dels últims 12 possibles.

El partit s'ha disputat al camp del Clariano, on hi havia presencia reusenca.

Gols:
0-1 min. 13 Agudo (p.)