Segon partit de la temporada que em perdre i el primer fora de casa. El partit serà complicat, a part de ser fora, el Ontinyent, voldrà sortir dels llocs de descens, que per això sol li val la victòria, ja que està a dos punts del play-out.

L'Ontinyent, sol ha guanyat un partit, va ser a la jornada 6, de moment el darrer que ha jugat al Clariano, ho va fer contra el Badalona per 3-2. També en aquestes 7 jornades disputades, s'ha enfrontat contra dos equips que estan cridats a fer playoff i inclús a quedar líder, com son l'Alcoyano i el Nàstic, davant els dos equips, ha aconseguit treure un punt.

La setmana passada, va jugar al Nou Estadi i va empatar a 1, primer marcava Perera, per part del conjunt tarragoní, mentre 5 minuts després, Nico feia l'empat pel conjunt de la Vall d'Albaida.

Per part del Reus que li van empatar a 2 al segon temps, mostrant cara, i jugant amb un menys. No podrà contar amb Angle Blasco, que ha de complir sanció, per ser expulsat, tampoc ho farà Masqué, per sanció, ja va veure la 5a groga de la temporada. Asier s'està recuperant de la seva operació i Ferran serà dubte fins l'últim moment.

L'últim encontre disputat al Clariano, el Reus va vèncer per 0-2, el partit va ser entre setmana.

El partit es disputarà diumenge a les 17h al Clariano.