Filials que van a per tot, per aconseguir  una gran classificació i pujar a 2a, per estar més a prop del primer equip. I per als jugadors que estan jugant al filial, si el primer equip els vol, que tinguin més experiència amb equips de més alta categoria, encarà que a 2b, també podem trobar un bon nivell.

El conjunt de Nico Estavez, un dels grans entrenadors, que s'ha fet més conegut, amb les dos temporades que ha entrenat al Huracan, demostrant un gran treball i després d'enlairar-se de Manisses, va anar a Paterna, per entrenar al filial ché, on tenim a un vell conegut, que ens va fer passar unes tardes màgiques al Municipal de Reus i l'autor de l'últim gol del Reus a 3a (de moment), a Níjar.

L'equip valencià, ve de perdre al Nou Estadi per 2-1, va marcar Aleix i Lago Junior per part del Nàstic i Hirosi, que després de fallar un penal, el rebot el va aprofitar per poder marcar el que seria llavor l'empat a 1.

Per part del Reus, ja es coneixen les baixes de Asier i de Ferran, no hi haurà cap sancionat. La incògnita serà si Emili, traurà a Carlos o a Angel, per la porteria, ja que son dos jugadors per un mateix destí, però finalment a la titularitat ha d'haver un.

L'últim partit disputat a Paterna, va ser l'any passat, per mitjans d'octubre. El Reus es va acabar imposant per 1-3, Sergio León, feia un doblet amb cosa de 10 minuts, Armitche retallava distancies i Masque a falta d'uns deu minuts pel final feia el definitiu 1-3.


El partit es disputarà a la Ciutat Esportiva de Paterna, el dissabte a les 18h