Ja no queda res d'aquell Atlètic, que tenia diners, que tenia a jugadors que van jugar un dia a la lliga professional del futbol espanyol. Aquesta temporada ha renovat la plantilla per completa i gairebé tots els jugadors son de ses illes.

Encarà que sigui un equip modest, no te'n pots fiar-te'n, ja que fins la jornada passada, ocupava el liderat, ara es segon empatat a punts amb l'Alcoyano. Encarà tampoc ha perdut cap partit en les 6 jornades que portem de temporada, on tan sols queden ells i l'Alcoyano. Per aquest partit no podran contar amb Florin per una contractura al bíceps.

En la passada jornada, es van enfrontar al Nàstic, on van poder empatar a 1. Primer es van avançar els del tarragonès, el gol se'l va fer Esteban en pròpia, després d'uns 10 min. Capó va poder fer l'empat pel conjunt balear.

Per part del Reus, que ja a començat arrencar, amb el que ha costat, esperem no trepitjar el fre. Les dos victòries han donat la confiança que els hi faltava als jugadors i sobretot a l'aficionat, que ja se l'hi ha tret un pes de sobre.

No podran jugar, Quesada, Ferran i Asier, que s'estan recuperant de les seves lesions.

L'últim encontre que van disputar els dos equips al Municipal de Reus, va ser l'any passat, on el Reus va guanyar per 2-0, amb un gol de Sangrà, que tornava a la convocatòria, per la lesió de llarga durada de Ferran, mentre l'altre gol el feia des de els 30m. Marqués que sorprenia a Mackay.


Abans de començar el partit, a les 11h, es farà la presentació del futbol base del CF Reus Deportiu, després a les 12h començarà l'encontre entre el Reus i l'At. Balears.