Mal partit del Reus, on no s'ha tirat a porta i així, es impossible guanyar. Sembla que siguem un "antídot" l'Espanyol B encarà no havia marcat en competició i avui ho ha fet, al igual que la passada jornada el Prat, que portava el mateixos números que el conjunt perico.

Durant la primera part, més bé, la primera mitja hora, el Reus tenia el control del partit, però no acabava d'arribar a dalt, ho intentava, però Pau ho ha tingut fàcil per evitar els gols. En cosa de dos minuts Clerc, per mi el millor del partit, ha fet un gol sobre els 25 metres i poc després una assistència a Raíllo per a que fes el segon gol.

A la segona, els pericos han gaudit més del control del joc, el Reus ha intentat crear perill, però no ha pogut marcar. L'ocasió més clara l'ha tingut l'Espanyol, una doble ocasió, on Ángel ha pogut treure les dos. En l'afegit, abans de que es traigues una falta, Borja li ha donat un cop de colze a un jugador blanc i blau, i per aquest motiu ha vist la vermella directa, però abans de que es fes el se canvi, l'aragonès li ha ensenyat la groga.

Manolo Márquez, que és coneix al Reus com el palmell de la seva mà, a Roda de Premsa deia: "El Reus té equip suficient, entrenador suficient, per tirar aquesta situació endavant, s'ha de treure un partit i després es veu tot diferent".

El temps acompanyat poc a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, on han assistit unes 250 persones.

Gols:

1-0 min. 34 Clerc
2-0 min. 37 Raíllo