5 jornades ha tardat en arribar la buscada victòria, però esperem no tindre que patir molt, que avui, pels últims minuts, i l'àrbitre volent ficar-ne més, algú ha estat a punt de rebre un atac de cor.

La primera part, semblava que no acabava mai, tret dels primers 5 minuts, que el Sant Andreu ha pogut avançar-se, però Ferrón, estava en fora de joc. El Reus intentava arribar a l'àrea, però les centrades des de la banda, per mil·límetres no ha arribat el Reus. A l'última acció, quan el temps del marcador es parava, una mà d'un jugador andreuenc, l'àrbitre assenyalava la pena màxima.

El llançador seria David Agudo, que també va marcar de penal contra el Lleida. Avui ho tornaria a fer, enganyant a Morales i fer l'únic gol del partit.

A la represa, el conjunt quadribarrat, no volia marxar sense premi cap a casa, ho ha intentat, amb el cor. La millor ocasió del Reus, era sobra la hora de partit, un xut de Colorado, on ha fet intervindré a Morales, per a que evités el segon.

S'arribava al descompte, i el Sant Andreu, estava jugant a l'àrea del Reus i la pressió anava a més, ells buscant l'empat, i nosaltres evitar-ho. A la última jugada, un possible penal per mans del Reus, però l'àrbitre no l'ha vist. Si l'assenyalava i se'l parava Àngel, potser el feia tornar a repetir, per sort que no ha volgut xiular-lo i amb això s'acabava el partit i els tres punts, per primer cop a la temporada, se'ls emportava el Reus.

Al Municipal de Reus, han assistit unes 800 persones, això sí, tenint en compte que el partit era televisat per Esport 3. També ha vingut gent del Sant Andreu, que no ha deixat d'animar, son una gran afició!!

Gols:

1-0 min. 45 Agudo (p.)