Diumenge, partit emotiu per dues parts, avui dia 6 de setembre, ja fa tres anys de la mort de Jordi Pitarque, on a cada partit, cada gol i sempre, el portem en el record. Per altre banda el calendari, fica el Reus - Prat, la mateixa setmana, l'últim partit de Pitae, va ser al Municipal Sagnier, el camp on juguen els potablaves.

El Prat que juga la seva segona temporada a Segona B. De les dos jornades que s'han disputat, va aconseguir un empat al camp del Centenari de Badalona a zero gols i una derrota a casa contra el Nàstic. 

Per part del Reus, té els mateixos punts que el Prat, un punt, que el va aconseguir a casa contra l'Huracán de Manisses i va ser derrotat per 3-2 contra el Lleida, la derrota que com es va produïr  no acaba de sentar molt bé per l'aficionat. L'única baixa que tindrà el conjunt reusenc serà la de Asier, que tindrà per un parell de setmanes més.

L'últim enfrontament entre Reus i Prat, va ser a principis d'any, on es va guanyar per 2-0 i Masqué va fallar un penal a la 1a part. 


El partit entre el Reus i el Prat es jugarà a l'Estadi Municipal de Reus a les 18h.

Després de que el Reus passes a fer-se SAD al 2001 i dissoldre's al 2009. Al principi si que va anar bé, però als últims anys va ser més bé un mal de cap, va estar a punt de que s'acabés el futbol a Reus. Ara Joan Oliver, vol que el CF Reus Deportiu, torni a ser SAD, aportarà una bona quantitat de diners. Doncs el projecte del club serà més ambiciós.


Segons Llastarri a la roda de premsa, diu que és la millor sortida de viabilitat per l'econòmica del club. Si el Reus es SAD o no, ho decidiran els socis, en cas de que ho fos, en cas d'un ascens a 2a Divisió A, no hi hauria problemes ja que t'obliguen a fer-te i tant embolics dona a la LFP i RFEF, amb aquest tema.